Laadpaal

Wanneer je elektrisch gaat rijden dan is het interessant om een eigen laadpaal aan te schaffen. Wij installeren een lokaal product, namelijk de Ratio Solar.

Dit laadpunt is volledig 'Made in Holland' en voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voor laadpalen. Het design van de laadpaal zorgt ervoor dat je altijd een plek hebt om je laadkabel op te hangen. Naast een strakker design gaat zo ook de kabel langer mee!

De lader is standaard uitgerust met Dynamic Load Balancing en heeft de mogelijkheid om te laden op zonnestroom. Met de gratis Ratio app heb je altijd en overal toegang tot je laadpaal.

De Ratio Solar heeft verschillende laadstanden. Kies voor ‘Pure Solar’ om groen en kosteloos te laden, ‘Smart Solar’ voor een combinatie van zonne-energie en stroom uit het net en ‘Smart’ om volledig op netstroom te laden.

Op locatie wordt er gekeken naar de situatie en afhankelijk van jouw woning is er misschien een verzwaring van de meterkast nodig, wordt gekeken welke aanpassing aan de groepenkast gedaan moet worden en kijken we naar eventueel graafwerk. Duurzaam Ideaal maakt voor jou een offerte op maat.