OVER ONS

In oktober 2020 ben ik in de duurzame sector gestart en met veel plezier geef ik sindsdien persoonlijk advies voor de aanschaf van zonnepanelen. Inmiddels zijn er mede door dit advies meer dan 700 daken in Nederland van zonnepanelen voorzien. Op naar de 1.000!

Door de jaren heen heb ik een netwerk opgebouwd van ervaren en erkende installateurs: denk aan VCA-vol, NEN 1010 en InstallQ. Deze vakmannen geven 5 jaar installatiegarantie. Op de producten zelf geldt tussen de 10 en 30 jaar garantie, afhankelijk van de gemaakte keuze. Het aanbod bestaat voornamelijk uit Duitse, Noorse en Chinese Tier 1 panelen met serie, parallel geschakeld of micro omvormers. Iedere situatie is anders en ik luister naar de wensen van de klant.

De ambitie van Duurzaam Ideaal is om verder te blijven groeien in de duurzame markt. Een juiste zonnepanelen installatie adviseer ik blindelings maar graag help ik ook verder met een laadpaal en in de nabije toekomst met een warmtepomp, vloer- of spouwmuurisolatie en een thuisbatterij.

Ik help je bij te dragen aan een duurzamere toekomst!